laupäev, 12. november 2022

Pirita - Paunküla rattamatk

12.11.

Kodust minema 11.30. Väga hea tagant tuul ja päikesepaisteline ilm. Kulgesin marsruudil Maardu - Jõelähtme - Kaberla - Kiiu - Soodla - Alavere - Rõõsa. Maardu taga singlite juures kadus tee täiesti ära. Edasi selliseid ärakukkumisi polnud. Kuna eelnevatel nädalatel oli vahetpidamata sadanud, siis metsateed olid kohati väga mudased. Tegin jätsi ja õllepeatuse Soodla poes. Alaveres pidin ka poest läbi hüppama, kuna tuli meelde, et olin maha unustanud leiva ning hambaharja/pasta.

Suur-Kaksjärve RMK platsile jõudsin 16.05. Palju rahvast oli just metsast väljumas. Keegi ööbima ei jäänud ja seetõttu oli ilusti vaba suurte mugvustega varjualune (uksed ees). Kl 17 oli juba täitsa pime. Õhtusöögiks grillisin vorsti ja. Taevas oli selge ja vahtisin natuke tähti ning pugesin seejärel oma kuuti.


Päev 82,2km.

13.11.

Kl 4.40 tundsin, et on tagumik on vastu maad ja madrats on vaikselt tühjenenud. Ei olnud päris tühi, aga kõige mugavam ka polnud. Otsustasin, et ei hakka enam juurde puhuma ja ärkasin üles. Tegin hommikusöögiks Tacticali ja pakkisin asjad kokku. Temp ca 5C. kl 5.45 sõitsin kottpimedas metsast välja. Tartu maanteel kohtasin ühte autot ja kogu koduteel pigem alla kümne. Õnneks ei puhunud vastutuult, mis eelmisel päeval hirmutas. Enamus teest kulges tulede valgel pimedas (päikesetõus kl 8). Enne 9 olin juba kodus.

Päev 55 km. Kogu distants 137,2 km.

Track:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar